Bij Dokkum

Als Friezen houden wij van het Bourgondische leven. Dit betekent voor ons dat we kunnen genieten van rust, ruimte, vrijheid in denken en doen, de zon zien ondergaan in het Wad,de sterrenhemel aanschouwen boven de Waddenzee (waar het echt pikke donker is), ontspanning  zoeken in Wellness faciliteiten en heerlijk fietsen en wandelen door het nationale Park het Lauwersmeergebied met na afloop lekker genieten van culinaire gerechten uit de streek. Spreekt u dit aan, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

U logeert in een voormalige boerderij welke in 2005 compleet opnieuw verbouwt is tot woonboerderij. Echter wij hebben dit pand gekocht in april 2015 en wilden hier een bed and Breakfast van maken, zodat wij de gasten kunnen laten genieten van het goede leven. De kamers zijn ruim, rolstoelvriendelijk en alles is gericht op het welzijn van de gasten.

Oant sjen!

Kontaktdaten

Jilles en Aaltje Dijkstra
Miedwei 2
9138 TG Niawier/Metslawier
Nederland
0519346618
0622086852

[email protected]
www.bijdokkum.nl

Einrichtungen

  • Wellness
  • Privatem Pool

Themen

  • Radfahren / Wandern

Locatie

  • Dorp
  • Water
  • Natuur

Zimmers

Wellness B&B bij Dokkum, beschikt over 2 ruime kamers, geschikt voor 2 x 2 personen. 1 kamer is op bovenverdieping en de andere kamer, eetkamer en bibliotheek, douche/ruim bad en toilet voorzieningen zijn op de benedenverdieping. Er zijn dubbele wastafels. De kamers beschikken over goede boxspring bedden (1.80 x 2.20).
Bij ontvangst staat een fles wijn op u te wachten en ’s morgens krijgt u een uitermate goed verzorgd ontbijt, verse producten en ook streekproducten mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Het ontbijt wordt geserveerd in uw eigen privé eetkamer van de B&B, maar bij mooi weer kunt u het ontbijt ook nuttigen in de boomgaard onder de appel-peren-kersen-pruimen bomen. Koffie en thee zal gedurende uw verblijf onbeperkt zijn. U zult genieten van het goede leven welke u verdient!
Het is bij ons helaas niet toegestaan huisdieren mee te nemen of te roken op de kamers, dit i.v.m. cara patiënten.
 
Info over de Wellness

Tijdens uw verblijf kunt u geheel u zelf zijn, privacy is absoluut gewaarborgd. U kunt in het “sauna huis” genieten van uw eigen Finse sauna (max. 5 pers.) en ook van een infrarood sauna (max. 2 pers.). Daarna kunt een verkoelende duik nemen in het royale zwembad (9 x 4 mtr.) waarna u zich kunt opwarmen in de jacuzzi (max. 5 pers.) zodat u nadien een boek kunt gaan lezen uit de royaal opgezette bibliotheek, in de fruitboomgaard op uw eigen gemeubileerd privé terras. U kunt lekker uitrusten en totale ontspanning ervaren. Een wijntje of een glaasje fris erbij en onder de sterrenpracht (welk 90% gegarandeerd is) is het goed vertoeven. In het “sauna huis” kunt u onbeperkt genieten van vers koud water of zelf thee zetten, want een keukenblokje is aanwezig, evenals een lekkere haard.

 

Umgebung

Het is een prachtig gebied, eigenlijk is er teveel om op te noemen. We zullen enkele kernwoorden noemen, zodat u tijdens uw verblijf een keuze kunt maken en kunt genieten.

En natuurlijk schone, frisse lucht en donkere nachten met prachtige zonsondergangen en schitterende sterren nabij de Waddenzee.

Preise

Een verblijf bij ons inclusief gebruik alle Wellness faciliteiten, incl. luxe ontbijt, excl. toeristenbelasting is als volgt:
Een verblijf bij ons exclusief gebruik alle Wellness faciliteiten, incl. luxe ontbijt, excl. toeristenbelasting is als volgt:
 
Speciale aanbieding voor de bezoekers van de Pronkkamer:
Wanneer u een week bij ons komt, krijgt u van ons 1 nacht gratis, dus voor 7 nachten, betaald u 6 nachten.
Bij reservering ontvangt u van ons per mail (eventueel per post) een bevestiging van uw reservering.
Verdere opties:
Reservieren
Adresse auf der Karte
Fotos
Suche
Locatie


EinrichtungenThemen

Provinz
Ausgewahlte
De Luthiers
Beste Pronkkamer 2017


Lucienne van der Lans
Voorstraat 13
3311 EM Dordrecht
T: 0786313390
B&B Mausel


G. Vermue-Westinga
Noorderstraat 21
9635 TE Noordbroek
T: 0598451591
't Geheim van de Molenaer


Janneke en Ernst den Ouden
IJsseldijk 94
8261 LM Kampen
T: 0383313800
B&B Rechthuis van Zouteveen


Marja Koster
Vlaardingsekade 57
2636 BD Schipluiden
T: 06-25402201