De Paasloƫrhof

In het golvend landschap van Paasloo bevindt zich pronkkamer "De Paasloërhof" aan een 150 m lange oprijlaan. De B&B heeft een eigen ingang en beschikt over drie comfortabele zitslaapkamers, met alle drie een privébadkamer en zithoek. In alle kamers is een  LCD-TV, draadloze internetverbinding, een kluisje en de mogelijkheid om koffie of thee te zetten. Er is ruime parkeergelegenheid op het terrein en fietsen kunnen veilig in de schuur gestald worden. De Paasloërhof is een voormalige boerderij die in 2010-2011 geheel gerenoveerd is. Op de zonnige terrassen en in de grote tuin is het 's-zomers heerlijk toeven. Het uitgebreide ontbijt wordt op een afgesproken moment geserveerd in de eigen kamer, de eetkamer, of bij mooi weer op het terras. Tegenover de Paasloërhof ligt café-restaurant 't Binnenhof met gezellig terras. Daar worden ook fietsen verhuurd. Nieuwe gasten zijn welkom vanaf 15.00 uur. Op de dag van vertrek willen we graag weer om 11.00 uur over de kamer kunnen beschikken. Gasten beschikken over een eigen voordeur- en kamersleutel.

Contact details

Louky Bos
Binnenweg 33
8378 JJ Paasloo
Nederland
0561475754
0620977023

[email protected]
www.depaasloerhof.nl

Facilities

  • Pets considered

Themes

  • Biking / hiking

Locatie

  • Dorp
  • Bos en hei
  • Natuur

Rooms

De Voorkamer

Een ruime tweepersoonskamer (meer dan 25 m²) met boxspringbedden, eigen badkamer voorzien van bad, douche, wc, wastafel en natuurlijk badjassen en badhanddoeken. Met draadloos internet, TV en koffie- en theezetmogelijkheden. Door de openslaande deuren komt u op het privéterras.


De Achterkamer

Een ruime tweepersoonskamer (meer dan 25 m²)  met een royale badkamer met inloopdouche, wc en een vaste wastafel. En natuurlijk met badjassen en handdoeken. Met draadloos internet, TV en koffie- en theezetmogelijkheden. Door de openslaande deuren komt u op het grote privéterras. Deze kamer is ook geschikt voor rolstoelers of mindervalide gasten.

De Bovenkamer

Via de trap in de hal komt u in de grootste gastenkamer (meer dan 40 m²) met een prachtig uitzicht over de landelijke omgeving. Comfortabele boxspringbedden en een ruime badkamer met bad, douche, wc en wastafel. Uiteraard ook badjassen en badhanddoeken. Met draadloos internet, TV en koffie- en theezetmogelijkheden. Een grote zithoek nodigt uit om lekker te lezen. De verschillende terrassen in de grote tuin staan tot uw beschikking.

Area

B&B De Paasloërhof ligt vlakbij het waterrijke Nationaal Park Weerribben-Wieden en niet ver van pittoreske dorpen en stadjes als Giethoorn, Frederiksoord, Steenwijk, Blokzijl en Vollenhove. De aantrekkelijke omgeving is ideaal voor een ontspannen weekend of midweek. Voor wandelaars zijn er diverse rondwandelingen. Het Overijsselse Havezatenpad loopt bij ons voor de deur langs. Ook fietsers komen aan hun trekken op de mooie fietspaden in de Kop van Overijssel. En wat dacht u van een dag op het water? Tegenover de Paasloërhof ligt café-restaurant 't Binnenhof met gezellig terras. Daar worden ook fietsen verhuurd. In het nabije Kalenberg of Ossenzijl zijn fluisterboten te huur.

Prices

Tarieven De Paasloërhof:
€   85,-      kamer per nacht 2 personen, voor- en achterkamer twee personen twee nachten €160
€   75,-      kamer per nacht 1 persoon, bovenkamer twee personen twee nachten €180
€   35,-      per extra bed per nacht
€     5,-      hond per nacht
€ 160,-      2 nachten 2 personen
€ 120,-      2 nachten 1 persoon

Alle drie de kamers voor het weekend (aankomst vrijdag, vertrek zondag) minimaal 6, maximaal 10 personen, vanaf € 500,- incl. ontbijt en toeristenbelasting.
Op vrijdagavond gastentafel (uitsluitend op afspraak) € 17,50 p.p. inclusief wijn.

Inclusief een uitgebreid ontbijt.

* Met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren ontvangen wij u graag minimaal twee nachten!

Reserve
Address on the map
Images
Search
Locatie


FacilitiesThemes

Province
In the spotlight
De Oliemolen; Rijksmonument uit 1502
Beste Pronkkamer 2015


Corriene en Paul Reesink
Oliemolenstraat 32
6416 CB Heerlen
T: 0455712949
De Oliemolen; Rijksmonument uit 1502


Corriene en Paul Reesink
Oliemolenstraat 32
6416 CB Heerlen
T: 0455712949
Landgoed De Geer


Jaap en Jannie Borgstein
Hamseweg 1
4101 NT Culemborg
T: 0620689538
Lytshuis Zilver


Huub van der Meeren
Mounewei 1
9136 DJ Paesens-Moddergat
T: 0519589014