De Boerenstee

Tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe ligt de Gelderse Vallei, een landelijk gebied met kleine stadjes en dorpjes, oude landgoederen en traditionele boerderijen. Nabij het Valleikanaal ligt het melkveebedrijf van de familie Van Ravenhorst. Bij het bedrijf hoort een bakhuis: "De Boerenstee".

Tot 2000 werd het nog door de familie zelf bewoond. In 2002 is het bakhuis grondig verbouwd en geschikt gemaakt voor bed & breakfast. Laat uw agenda thuis, geniet van een bubbelbad, lees een boek in een hoekje van de tuin, kijk uit over het weidse landschap en snuif het gevoel van ruimte op!

Contactgegevens

Kees en Clara van Ravenhorst
De Steeg 6
3931 PM Woudenberg
Nederland
0332770992

[email protected]
www.boerenstee.nl

Thema's

  • Fietsen / wandelen

Locatie

  • Dorp
  • Bos en hei
  • Natuur

Kamers

De Boerenstee heeft 4 comfortabele kamers. Elke kamer beschikt over een zithoek en badkamer met douche of bubbelbad. De kamers zijn met zorg ingericht en ademen een eigen sfeer uit. Gasten kunnen terecht in de "Boterbloem", "Fluitekruid", "Korenbloem" of "Klaprooskamer". Het ontbijt staat voor u klaar in de gezellige huiskamer. Terwijl u ontbijt kijkt u door de openslaande deuren uit over de landerijen. In de huiskamer kunt u tevens terecht om een kopje koffie of thee te zetten. In de jachtkast vindt u verschillende spelletjes en in de leesbak kunt u terecht voor leesvoer.

Omgeving

De Boerenstee ligt in een landelijk gebied: Landgoed Lambalgen in het midden van het land. Het Valleikanaal treft u op 250 meter afstand. Hier kunt u in de kano stappen om het landschap eens van een andere kant te bekijken. Langs De Boerenstee heeft Utrechts Landschapsbeheer een klompenpad uitgezet: deze wandelroute brengt u op mooie plekjes langs de Liniedijk en langs boerenerven. De totale lengte is 6 km en de route is te combineren met twee andere klompenpaden zodat u in totaal 20 km kunt wandelen. Langs De Boerenstee komen ook diverse bewegwijzerde fietsroutes.
Leuk is altijd weer de Knapzakroute, waarbij u op de dinsdag bij verschillende agrotoeristische bedrijven een kijkje achter de staldeur kunt nemen.

Prijzen

Vanaf € 64,00 tot € 74,00 per kamer voor twee personen inclusief ontbijt.

Arrangementen

Fietsarrangement


Midweek-Fietsarrangement - 2 overnachtingen met ontbijt - 1x picknick - 3 fietsroutes: knapzakroute (dinsdag) of kom-es-anroute (woensdag), lustwaranderoute en schansenroute - 1 klompenpadroute (wandeling 6 km met uitgebreide achtergrondinformatie in folder) Kosten voor 2 personen: € 135.

Reserveren
Adres op de kaart
Foto's
Zoeken
Locatie


FaciliteitenThema's

Provincie
Uitgelicht
De Luthiers
Beste Pronkkamer 2017


Lucienne van der Lans
Voorstraat 13
3311 EM Dordrecht
T: 0786313390
Landgoedhoeve Vosbergen


Titia Botman
Vosbergerweg 34
8181 JJ Heerde
T: 0578617779
De Appelgaard


Eveline van den Bogaard
Beusichemsedijk 12
4101 NV Culemborg
T: 0345534094
De Eshof


Annemarie en Jelke Nijboer
Esweg 25
9331 AP Norg
T: 0621690092