Kamer 7

Samen in alle rust de dag beginnen, genieten van het ontbijt geserveerd in uw gastenverblijf. Net buiten Diever vind u B&B Kamer 7. Drie sfeervolle ruime gastenverblijven in wat eens een hooischuur was. Elk gastenverblijf heeft een woon-  een slaapkamer en een badkamer met ligbad en douche. Het zeer uitgebreide ontbijt wordt in uw gastenverblijf gebracht, zomers kunt u ervan genieten op uw terras. Het vierde vrijstaande gastenverblijf heeft een privé sauna en duo ligbad met whirlpool. Er is een hout gestookt buitenbad dat voor alle gasten te reserveren is. U kunt bij Kamer 7 dineren, er wordt een driegangen diner van uitstekende kwaliteit geserveerd. Een tapasmaaltijd, picknickmand of lunchpakket wij maken het graag voor u. Een goed gevulde minibar, onbeperkt koffie en thee, heerlijk geurende badolie en kamerjassen alles is aanwezig om uw verblijf tot een echte belevenis te maken.

Contactgegevens

Ingrid Eradus en Timo Lut
Kalteren 7
7981 LR Diever
Nederland
0521590046

[email protected]
www.kamer7.nl

Faciliteiten

  • Wellness
  • Table d'hôtes
  • Huisdieren in overleg

Thema's

  • Fietsen / wandelen
  • Paardrijden

Kamers

Eén vrijstaand gastenverblijf met duo ligbad en privé sauna, eigen ingang en terras/overkapping. In de voormalige hooischuur zijn drie charmante volledig ingerichte gastenverblijven (40-30m2) elk met een eigen karakter.  U heeft een eigen ingang en terras. Elk gastenverblijf is ruim opgezet met een woon- en slaapkamer. De badkamer heeft een ligbad, douche en toilet. De woonkamer is volledig ingericht en heeft een kitchenette met goed gevulde minibar. Er is een televisie en radio en u kunt gebruik maken van draadloos internet. Het Størvatt kunt u reserveren voor een paar uurtjes heerlijk samen relaxen. Juist als het buiten kouder is, is het heerlijk. Dit houtgestookte buitenbad wordt speciaal voor u opgewarmd tot 36 graden. Het is echt aan te raden om dit een keer te proberen! In de gezamenlijke eetkamer wordt het diner geserveerd. In de winter kunt u zich warmen bij het houtkacheltje met een boek uit onze bibliotheek met vele boeken en spelletjes. Rondom het huis liggen weilanden. Houtwallen en oude eiken  zorgen voor het landelijke karakter. Op het erf scharrelen de kippen en in de wei grazen de pony`s en de schapen.

Geniet  van de rust en de ruimte en relax in de dekchairs die in de zomer voor u klaar staan!

Omgeving

Diever ligt aan Nationaal Park Het Drents Friese Woud, met vele vennen en zandverstuivingen. Het is het grootste aaneengesloten bos van Nederland. Kamer 7 ligt aan de fietsroute die door dit bos loopt. Huurfietsen zijn aanwezig bij Kamer 7. Electrische fietsen kunnen wij voor u huren. Al bijna 70 jaar worden elke zomer de Shakespearespelen opgevoerd in het openluchttheater aan de rand van het bos in Diever. Kaarten voor de voorstelling kunnen wij voor u regelen. Heeft u een hond, neemt u die gerust mee.

Wilt u paardrijden, er zijn vele ruiterpaden rondom Diever. U kunt uw paard onderbrengen 300 meter verderop, in het paardenpension De Calthorne Kalteren 11 telefoon 0521-592185.

www.drentsfriesewoud.nl 

Prijzen

Gastenverblijf: Logies & ontbijt € 50,- tot € 65,- per persoon per nacht.

Gastenverblijf met privé sauna: Logies & ontbijt € 75,- tot € 80,- per persoon per nacht.

Driegangen diner € 30,- per persoon.
Tapasmaaltijd € 30,- per persoon.
Picknickmand € 15,- per persoon.
Storvatt € 45,- twee personen.

Arrangementen

Weekendarrangement


Twee overnachtingen & ontbijt gebracht in uw gastenverblijf.
Welkom met een drankje en iets lekkers.
Een driegangen diner & wijnen op de dag van aankomst.
Aankomst vrijdag en vertrek zondag.

Dit Weekendarrangement voor € 165,- p.p.

Reserveren
Adres op de kaart
Foto's
Zoeken
Locatie


FaciliteitenThema's

Provincie
Uitgelicht
De Luthiers
Beste Pronkkamer 2017


Lucienne van der Lans
Voorstraat 13
3311 EM Dordrecht
T: 0786313390
Aan de Spijkse Waard


Kees Doorenbosch
Zuiderlingedijk 33
4161 BM Heukelum
T: 0183564505
B&B Rechthuis van Zouteveen


Marja Koster
Vlaardingsekade 57
2636 BD Schipluiden
T: 06-25402201
Linde Zathe


Tieneke Pottinga-Anema
Jongedyk 26
8771 KJ Nijland
T: 0515569365