't Geheim van de Molenaer

Naast de de molen 'de Olde Zwarver' ligt op een van de mooiste plekjes van Kampen onze bed and breakfast , " 't Geheim van de Molenaer". De Bed and Breakfast ligt aan de oever van de IJssel met een prachtig uitzicht over de rivier. U verblijft buiten het centrum van de stad, maar het centrum is makkelijk te voet te bereiken.
 
Landelijk ingerichte kamers
In onze Bed and Breakfast hebben wij voor u twee sfeervolle landelijk ingerichte kamers beschikbaar. De kamers zijn voorzien van vele voorzieningen zoals een Nespresso apparaat, een waterkoker, koelkast, televisie. De kamers beschikken over een eigen badkamer met toilet en douchevoorziening. In onze Bed and Breakfast beschikt u over gratis WiFi.
 
Ontbijt
Na een goede nachtrust serveren wij u een uitgebreid ontbijt in de ontbijt kamer, waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de producten van de molen. Bij mooi weer kunt u in onze tuin ontbijten.

Bereikbaarheid
U kunt bij ons gratis op het terrein achter het hek parkeren en er is bij ons een mogelijkheid tot het huren van een fiets. Op steenworp afstand is er een bushalte en iets verder een NS Station. Komt u met de trein, dan halen we u graag op van het station.

Contactgegevens

Janneke en Ernst den Ouden
IJsseldijk 94
8261 LM Kampen
Nederland
0383313800
0653381910

[email protected]
www.geheimvandemolenaer.nl

Thema's

  • Fietsen / wandelen
  • Watersporten

Locatie

  • Stad
  • Water
  • Natuur

Kamers

Kamer IJsselzicht

De kamer Ijsselzicht is voorzien van een ruime zitkamer, met flatscreen TV, Nespresso koffiezetapparaat en een waterkoker. Daarnaast is er een aparte ruimte om te slapen met 2 comfortabele eenpersoonsbedden. De kamer Ijsselzicht beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Er is gratis Wifi en niet te vergeten geniet u op deze kamer van een fraai uitzicht over de IJssel.

Kamer Molenzicht

De kamer Molenzicht is voorzien van een zithoek, flatscreen TV, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Het bed in de kamer is voorzien van twee elektrische boxsprings. Ook heeft de kamer een eigen badkamer met toilet, douche en bubbelbad. Er is gratis Wifi beschikbaar en u heeft uitzicht op de Ijssel en de molen.

Omgeving

Aan de oevers van de IJssel ligt de oude Hanzestad Kampen. De Hanze was in de Middeleeuwen een verbond van steden en kooplieden, opgericht om de handel in goede banen te leiden én winstgevend te maken. Dat roemruchte, rijke verleden heeft in Kampen ruimschoots sporen achtergelaten!

Ooit was Kampen de stad een bruisend centrum van handel en cultuur, waar koggeschepen de haven in- en uitvoeren. Vandaag is Kampen door haar bijzondere poorten, indrukwekkende kerken, pittoreske huisjes en andere historische gebouwen én door de plaatselijke musea (zoals het Iconenmuseum), specialiteiten en culturele evenementen een toeristische trekpleister. Niet voor niets kreeg de stad in 2013 de Erfgoedprijs uitgereikt. Volgens de landelijke jury is Kampen “een verrassing: een open rivierstad met uitstekende voorzieningen, betrokken bewoners en veel en mooi erfgoed”.

Prijzen

Basisprijzen zijn:
Kamer Molenzicht: per nacht, incl. ontbijt voor deze kamer € 75.
Kamer IJsselzicht: per nacht, incl. ontbijt voor deze kamer € 85.
Huurprijzen fietsen zijn € 5 per dag / fiets.

In het hoogseizoen en tijdens feestdagen gelden andere prijzen. Zie onze website voor gedetailleerde prijsinformatie.

Vraagt u ook eens naar de overige mogelijkheden, bijvoorbeeld: een zomerse rondrit per Rolls-Royce langs de hoogtepunten van deze omgeving, hierbij wordt een rit op maat gemaakt.

Reserveren
Adres op de kaart
Foto's
Zoeken
Locatie


FaciliteitenThema's

Provincie
Uitgelicht
Gastenboerderij De Ziel
Beste Pronkkamer 2016


Fam. Caumanns
Deventerdijk 5
7478 RR Diepenheim
T: 0623663463
Gastenboerderij De Ziel


Fam. Caumanns
Deventerdijk 5
7478 RR Diepenheim
T: 0623663463
De Hooge Hoeve


Familie Hoogendoorn-Maijers
Julianalaan 15
5161 BA Sprang-Capelle
T: 0416273413
Groot Overhorst


Wim en Adrie Veldhuizen
Overhorsterweg 32
3781 ND Voorthuizen
T: 0615148116