Villa Zilverlinde

Een verblijf in Villa Zilverlinde biedt rust, ruimte, privacy en vrijheid. En misschien wel inspiratie omdat we de Villa met gevoel voor kunst en design hebben ingericht. Gelegen in het dorpspark de Decanije combineert de Villa de rust en het groen van het park met de nabijheid van het gezellige dorpscentrum van Vorden. Wij delen de villa met onze gasten. Voor ons is het belangrijkste dat onze gasten hier ‘thuiskomen’. Wij scheppen de voorwaarden waarbinnen onze gasten zichzelf kunnen zijn en het helemaal naar de zin hebben. Onze tuin biedt veel plekjes om van het groen te genieten, zowel in de zon als in de schaduw. In de tuin staat een koelkast met drankjes. De wijn is zorgvuldig voor ons geselecteerd door de wijnhandel in Vorden die al generaties lang ook de kastelen bevoorraadde. Wandelaars, fietsers, kunst en natuurliefhebbers, mensen die op verhaal willen komen, iedereen ervaart hier de magie van het landschap.

Contactgegevens

Erika Vreeswijk en Grieto Zeeman
De Boonk 8
7251 BV Vorden
Nederland
0621811791
0621811791

[email protected]
www.villazilverlinde.nl

Thema's

  • Fietsen / wandelen

Kamers

De B&B beschikt over 6 kamers die variëren in prijs van € 79,- tot € 105,- per nacht. Elke kamer beschikt over een badkamer, ruim bed, zit/eethoek, TV-DVD, badjassen, etc. De kamers hebben de beschikking over een keuken, waar de hele dag van koffie, thee en flesjes water gepakt kunnen worden. Voor wie na een fietstocht, wandeling of ander moment toe is aan een drankje hebben we onze zelfservice bar. Ons ontbijtconcept zorgt ervoor dat elke gast rustig op z’n eigen moment kan ontbijten. We houden natuurlijk rekening met dieetwensen. Ontbijten kan op de kamer, in een van gemeenschappelijke ruimtes of bij mooi weer buiten. In de informatiehoek vindt u alles over mogelijke activiteiten en de verhalen die passen bij dit prachtige gebied. Verder is er op het terrein parkeergelegenheid en een afsluitbare fietsenschuur. U kunt beschikken over WIFI, collectie dvd’s, boeken, de spellenkast en nog veel meer.

Omgeving

Vorden ligt midden in het Nationaal Landschap De Graafschap, een gebied waar veel van de originele charme bewaard is gebleven. Het zogenoemde ‘coulisselandschap’ biedt na elke honderd meter weer een totaal andere aanblik met fantastische doorkijkjes. De achtkastelentocht rond Vorden is de oudste bewegwijzerde fietsroute van Nederland. Al meer dan honderd jaar fietsen mensen alleen of onder begeleiding van een gids van de VVV langs deze prachtige buitenplaatsen. Als u geïnspireerd bent geraakt kunt u op een ander moment terugkomen om een wandeling over een van de landgoederen te maken, de prachtige tuinen te bewonderen, de kunstprojecten op je in te laten werken of deel te nemen aan de vele activiteiten rondom cultuur en natuur. Er is heel veel te beleven. Sinds juni 2015 heeft Museum More te Gorssel haar deuren geopend. Met behulp van gasten hebben we een speciale fiets/autoroute ontwikkeld tussen het museum en de B&B.

Prijzen

De prijzen variëren van € 79,- tot € 105,- afhankelijk van de kamer (grootte, bad, balkon, veranda, haard, etc.). De prijs is voor een overnachting van twee personen inclusief ontbijt. De prijs is exclusief toeristen belastingen ten bedrage van € 1,25 per persoon per nacht. Vanaf half vier hebben we uw kamer zeker gereed. In overleg kunt u altijd eerder komen om de auto te parkeren, de bagage af te leveren, etc. De uitkeek bij voorkeur voor twaalf uur. Vaak kunnen we aan wensen voor een late uitcheck tegemoet komen.
Voor onze gasten hebben we steeds leuke aanbiedingen zoals korting op de huur van een fiets of gratis toegang tot het zwembad of museum MORE. Zie voor informatie onze website: www.VillaZilverlinde.nl
Reserveren
Adres op de kaart
Foto's
Zoeken
Locatie


FaciliteitenThema's


Provincie
Uitgelicht
De Luthiers
Beste Pronkkamer 2017


Lucienne van der Lans
Voorstraat 13
3311 EM Dordrecht
T: 0786313390
Panamera


Gelske van der Werff
Nieuwebildtdijk 227
9076 PM St. Annaparochie
T: 0518-421303
Finisterre


Marijke Kuitert - van Lievenoogen
Dorpsstraat 4
9957 ND Saaxumhuizen
T: 0595425231
Unia Zathe


Cor Bergsma en Ron van Veen
Omgong 7
9131 KV Ee
T: 0519518101