De Paasloërhof

In het golvend landschap van Paasloo bevindt zich pronkkamer "De Paasloërhof" aan een 150 m lange oprijlaan. De B&B heeft een eigen ingang en beschikt over drie comfortabele zitslaapkamers, met alle drie een privébadkamer en zithoek. In alle kamers is een  LCD-TV, draadloze internetverbinding, een kluisje en de mogelijkheid om koffie of thee te zetten. Er is een magnetron aanwezig voor het opwarmen van kant-en-klare maaltijden. Tegenover de Pronkkamer is een restaurant waar je lekker kunt eten. Het heeft ook een maaltijdservice. Er is ruime parkeergelegenheid op het terrein en fietsen kunnen veilig in de schuur gestald worden. De Paasloërhof is een voormalige boerderij die in 2010-2011 geheel gerenoveerd is. Op de zonnige terrassen en in de grote tuin is het 's-zomers heerlijk toeven. Het uitgebreide ontbijt wordt op een afgesproken moment geserveerd in de eigen kamer, de eetkamer, of bij mooi weer op het terras. Tegenover de Paasloërhof ligt café-restaurant 't Binnenhof met gezellig terras. Daar worden ook fietsen verhuurd. Nieuwe gasten zijn welkom vanaf 15.00 uur. Op de dag van vertrek willen we graag weer om 11.00 uur over de kamer kunnen beschikken. Gasten beschikken over een eigen voordeur- en kamersleutel.

Contactgegevens

Louky Bos
Binnenweg 33
8378 JJ Paasloo
Nederland
0561475754
0620977023

[email protected]
www.depaasloerhof.nl

Faciliteiten

  • Huisdieren in overleg

Thema's

  • Fietsen / wandelen

Locatie

  • Dorp
  • Bos en hei
  • Natuur

Kamers

De Voorkamer

Een ruime tweepersoonskamer (meer dan 25 m²) met boxspringbedden, eigen badkamer voorzien van bad, douche, wc, wastafel en natuurlijk badjassen en badhanddoeken. Met draadloos internet, TV en koffie- en theezetmogelijkheden. Door de openslaande deuren komt u op het privéterras.


De Achterkamer

Een ruime tweepersoonskamer (meer dan 25 m²)  met een royale badkamer met inloopdouche, wc en een vaste wastafel. En natuurlijk met badjassen en handdoeken. Met draadloos internet, TV en koffie- en theezetmogelijkheden. Door de openslaande deuren komt u op het grote privéterras. Deze kamer is ook geschikt voor rolstoelers of mindervalide gasten.

De Bovenkamer

Via de trap in de hal komt u in de grootste gastenkamer (meer dan 40 m²) met een prachtig uitzicht over de landelijke omgeving. Comfortabele boxspringbedden en een ruime badkamer met bad, douche, wc en wastafel. Uiteraard ook badjassen en badhanddoeken. Met draadloos internet, TV en koffie- en theezetmogelijkheden. Een grote zithoek nodigt uit om lekker te lezen. De verschillende terrassen in de grote tuin staan tot uw beschikking.

Omgeving

B&B De Paasloërhof ligt vlakbij het waterrijke Nationaal Park Weerribben-Wieden en niet ver van pittoreske dorpen en stadjes als Giethoorn, Frederiksoord, Steenwijk, Blokzijl en Vollenhove. De aantrekkelijke omgeving is ideaal voor een ontspannen weekend of midweek. Voor wandelaars zijn er diverse rondwandelingen. Het Overijsselse Havezatenpad loopt bij ons voor de deur langs. Ook fietsers komen aan hun trekken op de mooie fietspaden in de Kop van Overijssel. En wat dacht u van een dag op het water? Tegenover de Paasloërhof ligt café-restaurant 't Binnenhof met gezellig terras. Daar worden ook fietsen verhuurd. In het nabije Kalenberg of Ossenzijl zijn fluisterboten te huur.

Prijzen

Tarieven De Paasloërhof:
 € 90,00       Voorkamer en Achterkamer  per nacht voor 2 personen
€170,00       Voorkamer en Achterkamer per 2 nachten voor 2 personen
 € 80,00       Voorkamer en Achterkamer per nacht voor 1 persoon
€150,00       Voorkamer en Achterkamer per 2 nachten voor 1 persoon
 € 95,00       Boven kamer voor 1 nacht voor 2 personen
€180,00       Bovenkamer voor 2 nachten voo 2 personen
€    5,00       Honden, uitsluitend na telefonisch overleg toegestaan in Voorkamer en Achterkamer

Inclusief een uitgebreid ontbijt.

* Met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren ontvangen wij u graag minimaal twee nachten!

Reserveren
Adres op de kaart
Foto's
Zoeken
Locatie


Faciliteiten
Thema's


Provincie
Uitgelicht
B&B Bèd & Bótram Bie Ós
Beste Pronkkamer 2019


A.G.P.M. Geelen-Spaninks
Hoogstraat 42
6017 AR Thorn (gemeente Maasgouw)
T: 0475-561345
Joarum


Jeldou en Marten Aukes
Joarumerleane 21
8732 EC Kubaard
T: 0623818638
Het Schaapje


Irene Thiele en Gerrit Hendriksen
Oude Maat 12
7136 JL Zieuwent
T: 0544487297
't Merthoes


Edith en Nick
Marktstraat 14
6114 HS Susteren
T: 0682112248