Hoeve de Plei

Welkom bij Hoeve de Plei!
Hoeve de Plei is een vakwerkboerderij aan de rand van het dorpje Mechelen. U logeert en dineert er in sfeervolle vertrekken die met respect voor de historie zijn gerenoveerd. Laat u omarmen door de eeuwenoude gebinten, de gastvrijheid en gemoedelijkheid die hier al drie generaties hoog in het vaandel staan. Kom genieten in het heuvelland en voel u thuis bij Hoeve de Plei. Naast het weldadig slapen op Hastensbedden tussen de eeuwenoude balken, kunt u ook genieten van een uitstekende keuken, met een energierijk ontbijt om de dag goed te beginnen en bijna dagelijks een "menu du Jour" van verse producten veelal uit de streek. Er zijn sfeervolle huiskamers op de begane grond met diverse zitjes aan een kachel, uitzicht over het dorp, of de tuin achterom. Met goed weer is het ook heerlijk vertoeven in onze landelijke tuin en uitzicht op de heuvels en het bos.

Contact details

Saskia van Houtem-Peerboom
Overgeul 1
6281 BG Mechelen
Nederland
043-4551294

[email protected]
www.hoevedeplei.nl

Facilities

  • Own restaurant

Themes

  • Biking / hiking

Locatie

  • Dorp
  • Bos en hei
  • Natuur

Rooms

Bij Hotel Hoeve de Plei logeert u in een karakteristieke vakwerkboerderij uit 1740. Alle kamers zijn op maat gemaakt tussen de donkere balken van het vakwerk. Het stoere houtwerk omlijst de stijlvolle vertrekken, die licht maar warm zijn ingericht. U slaapt op de heerlijke droom bedden van Hästens. Onze standaard kamers zijn geriefelijke ingericht compleet met douche en toilet. Al onze kamers zijn verschillend van afmeting en inrichting. Dit komt doordat de kamers zich allemaal bevinden in de voormalige boerderij, tussen de balken van het vakwerk in. Onze suites zijn luxueuzer dan onze standaard kamers. De suites hebben net als de standaard kamers douche en toilet op de kamer. Maar zij zijn ruimer van opzet en hebben een zithoek op de kamer. Tevens slaapt u op een luxer  soort Hästensbed als op de standaardkamer.

Area

Hotel Hoeve de Plei ligt midden in het schilderachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg. Hier is het heerlijk dwalen met de fiets of wandelend over holle wegen, door hoogstam--fruitgaarden, stille bossen en langs bloeiende bermen. U vindt dromerige dorpjes op uw weg, waar verse koffie en vlaai wordt geserveerd op terrassen in de zon.

Cultuurrijke steden als Maastricht, Aken, Hasselt en Luik liggen op steenworpafstand. Dus ook voor Vlaams vertier en Duitse gemütlichkeit hoeft u maar een klein stukje te rijden. Of blijf gezellig dichtbij huis om te proeven van ons buitenleven met de kippen, geiten en paarden. Op het tuinterras met uitzicht op de bosrand smaakt een kop koffie met échte Limburgse vlaai extra lekker.

Prices

Alle prijzen zijn per kamer per nacht exclusief verblijfsbelasting €1,35.
Standaard 2 persoons kamer € 99 bij 3 of meer nachten en € 116 bij minder dan 3 nachten.
Standaard 1 persoons kamer € 62 bij 3 of meer nachten en € 78 bij minder dan 3 nachten.
Suite 2 personen € 119 bij 3 of meer nachten en € 136 bij minder dan 3 nachten.
Korting bij 1 persoons gebruik van een 2 persoons kamer: - € 15 (wij hebben 2 eenpersoonskamers in ons hotel. Indien alle eenpersoonskamers bezet zijn, kunt u een tweepersoonskamer reserveren, u krijgt in dat geval de bijbehorende korting).

Kijk op onze website voor meer informatie.

Logies en ontbijt (LO) betekent slapen en ontbijt. Er wordt ook bijna dagelijks (om 18.30 uur) een heerlijk dagmenu geserveerd (€ 19,50 per persoon). U kunt zelf bepalen of u hier gebruik van maakt. Als er gekookt wordt informeren wij u hierover aan het ontbijt. Overigens zijn er in Mechelen en de omliggende dorpen diverse leuke restaurantjes waar u een hapje kunt eten. Wij adviseren u graag.

Arrangements

WeekeendjeWeg Arrangement


Kwaak kwaak, hoort u het geluid al van een eendje…
Maar dat bedoelen we niet. Wij willen u een zorgeloos weekendje weg bezorgen en daarbij willen we u een dag de kans geven op stap te gaan door ons wonderschone heuvelland met een 2CV. Genieten van alles wat het leven goed maakt. Groene heuvels, pittoreske dorpen, bossen, kronkelende wegen langs schitterende riviertjes en mooie vergezichten van natuur en vakwerkboerderijen.

Het eendje oftewel 2cv is ontworpen voor franse boeren, voor hobbelweggetjes en modderpaadjes. Het staat voor comfort, eenvoud en betrouwbaarheid. Dit zijn drie begrippen die bij ons op de plei ook hoog in het vaandel staan.
Daarom dat wij u dit ook graag willen laten ervaren!

Wij bieden u ons WeekeendjeWeg Arrangement:
* Bij aankomst op onze Hoeve ontvangt u een kopje koffie of thee voor een gemoedelijk welkom!
* U mag 3 maal slapen in een mooie rustieke kamer (met douche en toilet), op een hemels Hästensbed tussen de eeuwenoude balken.
* 3 maal een energierijk en gezond ontbijt.
* Een dag eropuit met uw lelijk eendje (2cv), waarbij u een picknickmand mee krijgt gevuld met picknickdeken en lekkers voor onderweg, zodat u kunt genieten van het heuvelland waar u maar wil.
* Natuurlijk mag een Heuvellandkaart met autotocht niet ontbreken.

Kamer met douche en toilet op basis van 2 personen € 450 (midweek) en € 471 (weekend).
Suite op basis van 2 personen € 510 (midweek) en € 531 (weekend).
Kamer met douche en toilet op basis van 1 persoon € 339 (midweek) en € 360 (weekend).

Deze prijzen zijn per kamer en exclusief Toeristenbelasting (€ 1,35 p.p.p.n.).

Reserve
Address on the map
Images
Search
Locatie


FacilitiesThemes

Province
In the spotlight
Gastenboerderij De Ziel
Beste Pronkkamer 2016


Fam. Caumanns
Deventerdijk 5
7478 RR Diepenheim
T: 0623663463
De Paasloƫrhof


Louky Bos
Binnenweg 33
8378 JJ Paasloo
T: 0561475754
De Thuiskamer


Fraukje Bruggink
Hoofdstraat 31
9001 AP Grou
T: 0622608247
Lutje Lollum


Tjeerd en Manja Rinsma
Lutje Lollum 1
8801 PW Franeker
T: 0517391184